Alte știri

În perioada Sărbătorilor Pascale, persoanele care vor circula în regiunea transnistreană vor beneficia de un regim simplificat

Pinterest LinkedIn Tumblr

În perioada Sărbătorilor Pascale, care vor avea loc între 25 aprilie și 7 mai 2019, persoanele care vor circula în regiunea transnistreană vor beneficia de un regim simplificat. Această măsură a fost luată după ce Chișinăul a solicitat Tiraspolului să asigure trecerea necondiționată pe linia administrativă pentru persoanele care doresc să-și viziteze rudele, cei apropiați sau prietenii.

Totodată, pentru oficialii care intenționează să se deplaseze în regiunea transnistreană, aceștia sunt rugați să apeleze Biroul politici de reintegrare, în termen de 3 zile lucrătoare, înainte de vizita planificată. Persoanele pot contacta Biroul la adresa de email: reintegrare@gov.md, fie pentru alte informații și detalii la tel.: 0(22) 250 296.
 
În cazul apariției potențialelor incidente, persoanele sunt rugate să apeleze delegația Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control (tel.: 0797 71 466, Comandamentul Militar al Forțelor de Pacificare a Republicii Moldova, care activează 24h/24h).
loading...

Comments are closed.