Externe

În premieră – popularitaea președintelui SUA, Donald Trump, a depășit cota de 45%

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cota de popularitate a preşedintelui Donald Trump a depăşit 45%, potrivit unui sondaj realizat de institutul Gallup, o premieră de la sosirea politicianului republican la Casa Albă pe 20 ianuarie 2017, transmite marţi The Telegraph.

Conform celor mai recente cifre publicate de Gallup, 46% din americani susţin acţiunea preşedintelui SUA, faţă de 50%, care o dezaprobă. Aceste cifre apar după publicarea unei serii de indicatori economici buni, precum şi a raportului procurorului special Robert Mueller, ale cărui concluzii nu au confirmat existenţa unei complicităţi între echipa de campanie a lui Donald Trump şi autorităţile ruse în alegerile prezidenţiale din 2016.

 
Sondajul a fost realizat în perioada 17 – 30 aprilie, înainte de ultimele dezvăluiri despre scrisoarea adresată de Robert Mueller ministrului justiţiei Bill Barr, care exprima nemulţumirea faţă de modul în care acesta a rezumat ancheta sa.
 
Popularitatea lui Donald Trump în rândul republicanilor rămâne la cota foarte ridicată de 91%, ea fiind de 12% în rândul democraţilor.
O actriță porno din SUA, care a avut relații sexuale cu Trump, a fost arestată, washington, melania trump
loading...

Comments are closed.