Oficial

În raionul Ialoveni a fost dat startul Programului Drumuri Bune 2020. În câte sate urmează să fie reparate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lucrările de întreținere periodică a drumurilor publice locale, comunale și străzi din cadrul Programului Drumuri Bune pentru anul 2020 au fost lansate ieri în raionul Ialoveni. Startul acestor lucrări a fost dat pe segmentul de drum din satul Răzeni în prezența ministrului Economiei și Infrastructurii, Sergiu Railean, secretarului de stat, Anatol Usatîi și directorului Administrației de Stat a Drumurilor, Veaceslav Potop.

SA „Drumuri Ialoveni” va executa lucrări de reparație a drumurilor în 25 de primării din acest raion. Conform prevederilor contractuale, întreprinderea va repara 13,32 km de drum, în valoare de circa 28 mln de lei.

„Am dat startul Programului Drumuri Bune pentru anul 2020 în raionul Ialoveni. Este important să asigurăm reparația calitativă și la timp a drumurilor. Mizez pe profesionalismul companiei și menționez că nu vom tolera încălcări și vom verifica, împreună cu colegii de la ASD, fiecare porțiune de drum. Suntem deschiși să oferim tot suportul necesar antreprenorilor care întâmpină dificultăți”, a spus Sergiu Railean.

Lucrările de reparație a drumurilor în satul Răzeni presupun acoperirea cu îmbrăcăminte de beton asfaltic a 0,5 km de drum și cu îmbrăcăminte din macadam – 0,4 km. Valoarea lucrărilor în această localitate este de 1,3 mln de lei.

loading...

Comments are closed.