Alte știri

În Republica Moldova a fost lansat primul post de radio cu muzică rock! Poate fi ascultat și online

Pinterest LinkedIn Tumblr

Radioascultătorii din Republica Moldova, mai ales cei care iubesc rock-ul au primit o veste bună. A fost lansat singurul post de radio cu muzică rock. Este vorba de Radio One, în playlist-ul căruia se regăsesc piese care au făcut istorie începând cu anii ’60 şi până în prezent.

Metallica, Nirvana sau The Cranberries! Muzica acestor trupe legendare poate fi ascultată, zilnic, acasă, la birou sau în maşină. În Republica Moldova a fost lansat singurul post de radio cu muzica rock. Este vorba de ”Radio One” în playlist-ul căruia se regăsesc capodopere muzicale care au făcut istorie începând cu anii ’60 şi până în prezent, transmite Canal3. 

„Radio one este un post de radio alternativ celor care sunt pe piaţă, era un un post de radio necesar. Bijuteria acestui post de radio este LOVE hearts un program de muzică de la 8 la 11 doar cu melodii de dragoste, cu balade rock pe care le ştiu foarte mulţi, balade rock pe care ne-am îndrăgostit, pe care am iubit”, a spus directorul de programe, Călin Roşca.

”Enter Sandman” de Metallica! Cu această piesă şi-a început activitatea, noaptea trecută, singurul post de radio din ţară pe frecvenţa căruia puteţi asculta doar muzică rock. La ”Radio One” vor fi difuzate nu doar hituri internaţionale, dar şi melodii autohtone, binecunoscute radioascultătorilor de toate vârstele.

”Am adaugat foarte multa muzica de-a noastra, autohtona, formatii precum Zdob şi Zdub, Alternosfera, Gândul Mâţei’‘, a spus directorul de programe, Călin Roşca.

În playlistul ”Radio One” se vor regăsi, bineînţeles, melodiile primei formații rock din Basarabia, trupa Noroc.

Pe lângă muzică, la ”Radio ONE” sunt difuzate şi ştiri în limba română și rusă. Postul de radio are şase frecvenţe în toată ţara, iar în Chişinău, ”Radio One” poate fi ascultat pe 96.2 fm.

Postul Radio One poate fi ascultat și Online: http://www.radio1.md/live

loading...

Comments are closed.