Alte știri

În Rostov, un avion a aterizat de urgență din cauza unui pasager cu o armă la bord

Pinterest LinkedIn Tumblr

În Rostov, un avion a aterizat de urgență din cauza unui pasager cu o armă la bord. A uitat să-l predea în bagaje și în zbor a povestit echipajului despre asta, transmite presa rusă.

Pe aeroportul din Rostov-pe-Don, un avion Aeroflot, care zbura de la Moscova spre Burgas, Bulgaria, a efectuat o aterizare de urgență.

Au fost nevoiți să aterizeze după ce unul dintre pasageri i-a spus stewardesei că are cu el o armă traumatică: potrivit pasagerului, a uitat să o înmâneze în bagaje înainte de a zbura. Căpitanul a decis să aterizeze  la Rostov până la clarificarea circumstanțelor.

Serviciul de presă al administrației de transport al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei din districtul federal al Caucazului de Nord a raportat că pasagerul a fost reținut la unitatea de serviciu, iar arma a fost confiscată. Toate actele port-armă ale pasagerului erau disponibile. Avionul cu restul pasagerilor a zburat deja spre Burgas.

Nu este specificat modul în care bărbatul a putut trece arma prin filtrele de verificare înainte de zbor de pe Aeroportul Sheremetevo din Moscova și de ce nu au fost depistată arma.

loading...

Comments are closed.