Alte știri

În școlile din municipiul Chișinău mai sunt libere aproape 4 000 de locuri în clasa întâi

Pinterest LinkedIn Tumblr

În municipiul Chișinău va începe în curând cea de a doua etapă de înscriere a copiilor în clasa întâi, transmite Moldpres.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit Direcției Generale Educație Tineret și Sport, înscrierea va avea loc în perioada 14 iulie-30 august, prin intermediul platformei online escoala.chisinau.md. După prima etapă de înscriere a copiilor la școală au mai rămas libere 3 868 de locuri.

Etapa a II-a este valabilă pentru: copiii care urmează să fie înscriși în clasa I cu profil, în alte districte școlare pe locurile rămase libere; copiii din districtul școlar corespunzător, care vor împlini vârsta de 7 ani până la începutul anului școlar și n-au reușit să fie înscriși; copiii care urmează să fie înscriși în instituțiile din alte districte școlare, în funcție de locurile rămase disponibile.

Lista finală a copiilor admiși în clasa I urmează să fie afișată pe site-ul fiecărei instituţii de învăţământ până la 30 august.

Până în prezent, potrivit informației oferite de municipalitatea Chișinău, un număr de 5 420 de copii au fost înscriși în clasa întâi în cadrul a 141 de instituții de învățământ publice și private.

loading...

Comments are closed.