Externe

În sfârșit! Vladimir Putin a recunoscut că plănuiește să se căsătorească

Pinterest LinkedIn Tumblr

De obicei viața personală a liderului de la Kremlin se ține în taină, dar astăzi în cadrul liniei fierbinți cu Vladimir Putin, președintele rus a recunoscut jurnaliștilor că are de gând, ca orice „om onest” să se căsătorească.

„Ca orice om onest, cândva va trebuie să fac acest lucru.” a răspuns Putin, acesta însă a evitat să răspundă cine este aleasa inimii sale. În schimb, liderul de la Kremlin l-a întrebat pe jurnalist dacă e căsători acesta sau nu, după ce reporterul a oferit un răspuns afirmativ, președintele rus a glumit „El e căsătorit și dorește ca și la mine să fie totul bine”.

Viața personală a lui Putin este una din cele mai secrete domenii. Acesta s-a căsătorit în 1983 cu Ludmila Putina, însă în 2013, după 30 de ani de căsnicie aceștia au decis să divorțeze. Fosta soție al liderului de la Moscova a spus că a fost o decizie mutuală din cauza faptului că se văd foarte rar.

Presa rusă a scris deseori despre o posibilă idilă între Vladimir Putin și campioana la gimnastică artistică, Alina Kabaeva. Acest lucru însă a rămas neconfirmat.

loading...

Comments are closed.