Editoriale

În turul 2 de scrutin dintre Silvia Radu și Ion Ceban, PAS o va susține pe independenta Silvia Radu

Pinterest LinkedIn Tumblr

CEC a confirmat persoanele responsabile de finanţe la alegerile locale noi din 20 mai 2018. Astfel, din partea Partidul Unității Naționale este Nicoleta Cocuță, Partidul Acțiune și Solidaritate – Vladimir Bolea, Partidului Național Liberal – Ecaterina Blanovschi, iar din partea Partidului Popular din Republica Moldova – Ecaterina Ciupac.

Maiei Sandu nu-i este frică că banii cheltuiți nu vor fi în susținerea lui Andrei Năstase dar pentru promovarea Silviei Radu? Deoarece anume el, încă în perioada în care nu se cunoștea dacă PAS va avea propriu candidat sau îl va susține pe Andrei Năstase, aprecia activitatea Silviei Radu în calitate de primar interimar.

Vladimir Bolea, unul dintre liderii Partidului condus de Maia Sandu spunea că apreciază anumite momente din activitatea primarului general interimar al Chișinăului, Silvia Radu. Declarațiile au fost făcute la o emisiune de la TVC 21, când a fost întrebat de moderator dacă Silvia Radu lucrează suficient de bine în folosul cetățenilor.

Declarațiile dumnealui : ”Apreciez anumite momente. Dar ea trebuie să participe în cadrul alegerilor și să le câștige pentru a deveni primar”.

Alianța e beton nu alta. N-aș fi uimit de loc dacă în cadrul Partidul Acțiune și Solidaritate se duc discuții de a fi susținută Silvia Radu în defavoarea lui Năstase.

autor: Chirilov Anatolie 

loading...

Comments are closed.