Alte știri

În weekend la Orheiul Vechi se va desfășura un maraton inedit de vaccinare anti COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Duminică, 4 iulie, la Complexul Cultural Orheiul Vechi, va avea loc un maraton inedit de vaccinare. Evenimentul este organizat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în colaborare cu Asociația Națională pentru Turism Receptor, informează Moldpres.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit surse citate, doritorii de a se imuniza într-un loc pitoresc sunt așteptați începând cu ora 09:00 la punctul special amenajat de la Complexul Cultural Orheiul Vechi.

Un eveniment similar a fost organizat în weekend la o vinărie din sudul țării. În cadrul acestuia au fost imunizați atât angajații vinăriei, cât și oaspeții.

„Turismul intern a fost unul dintre cele mai afectate sectoare ale economiei în timpul pandemiei. Acum, responsabilitatea noastră e să ne vaccinăm și să revenim la o altă realitate, când putem călători liber și în siguranță”, a declarat în cadrul evenimentului consultantul principal al Direcției Politici în Sănătate Publică a MSMPS, Alexandru Dascalov.

Până în prezent, în țara noastră au fost imunizate anti COVID-19 un număr de 688 440 persoane, dintre acestea 257 642 au primit deja ambele doze de ser.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ // Alte 55 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova

loading...

Comments are closed.