Actual

În ziua alegerilor CEC va asigura toți alegătorii cu măști de protecție. Agenții economici, invitați să depună oferte

Pinterest LinkedIn Tumblr

Organizarea și desfășurarea alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, stabilite pentru 1 noiembrie 2020, necesită respectarea unui set de condiții noi în sănătatea publică.

În acest context, Comisia Electorală Centrală desfășoară procedura de achiziționare a măștilor de protecție pentru ca toți alegătorii să-și poată exercita dreptul la vot în maximă siguranță și protecție, prevenind răspândirea infecției COVID-19, în cadrul alegerilor prezidențiale stabilite pentru 1 noiembrie 2020.

Operatorii economici interesați sunt invitați să participe la procedura de achiziție și să depună ofertele până miercuri, 21 octombrie 2020, ora 15:00.

Informații suplimentare referitoare la cerințele de participare pot fi solicitate la adresa Comisiei: mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri nr. 119, prin telefon la numărul 022-251-451, Fax: 022-234-047 sau email: [email protected] .

Subliniem că setul de documente va fi eliberat gratuit la aceeași adresă, după depunerea cererii de participare cu indicarea clară a denumirii, adresei, numărului telefonului de contact și numele persoanei împuternicite de către participant.

loading...

Comments are closed.