Alte știri

Încă 11 persoane au decedat în Republica Moldova din cauza COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alte 422 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 6  în Transnistria.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Din numărul total de cazuri, 3 caz este de import (Germania-2, Franța-1).

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 29 905 cazuri.

Totodată, informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 885: Bărbat de 73 ani, din raionul Sîngerei. Transferat, la data de Spitalul Raional Sîngerei, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 886: Femeie de 66 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 2 august, la Spitalul MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.III.

Deces 887: Femeie de 35 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 16 august, la Spitalul Sf. Treime. Comorbidități: boala crohn, agranulocitoză, pancitopenie, poliserozită.

Deces 888: Femeie de 18 ani, din raionul Hîncești. Internată la data de 10 august, la Spitalul Raional Hîncești. Comorbidități: retard mental profund, tetrapareză spastica, paralizie cerebrală profundă, microcefalie.

Deces 889: Femeie de 46 ani, din raionul Ialoveni. Internată la data de 23 iulie, la Spitalul „Arh. Mihail”. Comorbidități: pancretită cronică, cardiopatie dismetabolică.

Deces 890: Bărbat de 79 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 11 august, la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, diabet zaharat, Sindrom Parkinsonian.

Deces 891: Bărbat de 58 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 06 august, la IMU. Comorbidități: insuficiență renală, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 892: Femeie de 72 ani, din mun. Chișinău. Transferată, la data de 8 august,  de la Spitalul „Sf. Treime” la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 893: Bărbat de 42 ani, din raionul Ialoveni. Internat la data de 28 iulie la IMU. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 894: Femeie de 51 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 13 august, la IMU. Comorbidități: infarct miocardic vechi, sindrom Mendelson.

Deces 895: Femeie de 77 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 4 august, la IMU. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

loading...

Comments are closed.