Alte știri

Încă o țară refuză să mai primească petrol „murdar” din Rusia! Cum explică acest lucru?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Încă o țară a oprit importul de petrol din Rusia. De data aceasta este vorba de Cehia, aceștia au explicat că produsul primit este unul de calitate foarte proastă, transmite Reuters cu referință la presa de la Praga.

În același timp, unul din reprezentanții companiei Mero, care importă petrol din Rusia, joi, 25 februarie a declarat că țara sa continuă să primească petrol, acel de proastă calitate încă nu a început să curgă din țevile lor. În compania Unipetrol (specializată în prelucrarea petrolului) au declarat că speră să primească un raport de la ruși de calitate a produsului pentru a cunoaște dacă să prelucreze sau nu ceea ce curge din țevi, scrie lenta.ru

Ministerul Energeticii din Rusia a declarat că „Transneft” lucrează la rezolvarea problemei petrolului de proastă calitate. Purtătorul de cuvânt al instituției a declarat că acest lucru se va întâmpla la sfârșitul acestei săptămâni.

Anterior, din cauza calității proaste a petrolului, pe o perioadă nedeterminară a stopat importul, Polonia. Reprezentanții companiilor de prelucrare au declarat că uzinele nu pot să primească astfel de produse de calitate foarte proastă și cer rușilor să curețe ceea ce curge în țevile din Uniunea Europeană. Totodată, Belarus a alertat că calitatea petrolului este una inferioară, iar din acest motiv multe mecanisme de prelucrare a petrolului s-au defectat. Belarusul, în data de 25 aprilie a cerut Rusiei să nu tărăgăneze și să ia măsuri urgente.

loading...

Comments are closed.