Alte știri

Încă patru decese provocate de COVID-19, printre care și un medic din Fălești, al 26-lea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 17 445 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1250 în Transnistria.

Totodată, informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 573: Femeie de 81 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 19 iunie, la Spitalul Clinic Municipal „Sf. Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială tahisistolitică.

Deces 574: Bărbat de 88 ani, din r-nul Călărași, confirmat pozitiv cu COVID-19 pe 25 iunie. Urma tratament la domiciliu sub supravegherea medicului de familie. Familia a refuzat spitalizarea, pacientul fiind imobilizat la pat de 5 ani de zile. Comorbidități: boală cerebrovasculară, hipertensiune arterială gr. III, AVC cu paraplegie.

Deces 575: Bărbat de 61 ani, din raionul Nisporeni. Internat la Spitalul Clinic Repulican, la data de 22 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, insuficiență cardiacă cronică.

Dece 576: Cu regret anunțăm trecere în neființă a dlui Ion Hanganu, în vârstă de 72 ani, din raionul Fălești. Acesta a fost internat la data de 14 iunie, la Spitalul Clinic Repulican. Dl Ion Hanganu a activat în calitate de medic de familie în cadrul Centrului de Sănătate Pîrlița, r-nul Ungheni. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut.

Până la ora actuală, 26 lucrători medicali au pierdut lupta cu noul coronavirus.

loading...

Comments are closed.