Alte știri

Încă un angajat al TV8 este implicat în elaborarea știrilor false și administrează pagini de trolling

Pinterest LinkedIn Tumblr

Conducerea postului de televiziune TV8 continuă cinic să insiste că nu au știut de faptul că angajatul postului TV administrează site-uri ce promovează fake news-urile.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Autorii canalului Telegram „Хроники захваченного государства” au realizat o investigație conform căreia nu doar Corneliu Ababii, dar și alți angajați TV8 se ocupă cu promovarea fake-urilor și trolling-ului.

Este vorba despre Denis Zavorotnîi, manager SMM la postul TV8 și corespondentul special al emisiunii „Cutia Neagră”.

În anul 2018 Denis Zavorotnîi a creat pagina de Facebook „Unde-i tușonka?”. Pe această pagină dânsul ducea un videoblog în care critica activitatea lui Vlad Plahotniuc, Ilan Șor și alți politicieni.

În anul 2020, denumirea paginii este modificată în „Jos tușonka”. Acum pagina distribuie diferire materiale denigratoare exclusiv în adresa lui Igor Dodon și guvernului Chicu.

Anume după aceste metode și funcționau trollii ce lucrau pentru Plahotniuc, publicând la fel diferite materiale controversate pe diverse pagini.

Apropo, acum pe pagina în cauză este activ promovată activitatea combatanțilpr și opoziției în persoana lui Andrian Candu și Marina Tauber.

Mai mult de atât, Zavorotnîi a distribuit activ și alte fake news-uri, inclusiv despre acele presupuse 1500 de morminte săpate în cimitirul Sfântul Lazăr.

Așteptăm reacția TV8 și atitudinea lor vizavi de faptul că și alți angajați ai postului de televiziune se ocupă cu distribuirea știrilor false.

loading...

Comments are closed.