Externe

Încă un incendiu de proporții: Într-o secție de poliție, 68 de persoane au ars de vii!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un incendiu de proporții a cuprins o secție de poliție din orașul venezuelean Valencia, unde funcționa și un penitenciar. Cel puțin 68 de deținuți au murit, transmite Ziarul Național cu referire la BBC.

Printre persoanele decedate se află și două femei, aflate în vizită la deținuți. Potrivit primelor informații, unele persoane încarcerate și-au incendiat saltelele într-o tentativă nereușită de a evada și au rămas captive în celule.

„Ne-au tratat ca pe cniște câini. Nu ne-au spus nimic despre ce s-a întâmplat. Fiul meu a fost închis pentru un furt, dar asta nu înseamnă că trebuie omorât ca un câine”, a spus mama unui deținut de 19 ani care a ars de viu în incendiu.

Poliția a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa rudele care au înconjurat secția și au încercat să intre cu forța în incintă.

incendiu venezuela, au ars de vii intr-o inchisoareDe menționat că centrele de detenție din Venezuela sunt, în mod obișnuit, supraaglomerate. Revoltele sunt frecvente. Iar statul sud-american se zbate într-o profundă criză economică.

loading...

Comments are closed.