Social

Încă un lucrător medical de la Spitalul Republican a decedat din cauza COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Încă un lucrător medical din Republica Moldova a decedat. Este vorba despre asistenta medicală de operație, Botnari Lilia , în vârstă de 66 de ani, care a lucrat la Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga”.

„Cu regret anunțăm decesul colegei noastre, BOTNARI LILIA AVRAM. Doamna Lilia a suportat COVID – 19, însă a decedat în urma complicațiilor provocate de virus. Botnari Lilia avea 66 de ani. A fost asistentă medicală de operație ( secția Bloc Operator) și s-a dedicat trup și suflet profesiei, activând în cadrul IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” timp de peste 40 de ani. A fost o doamnă modestă, sinceră, disciplinată, profesionistă în tot ce face. Colectivul nostru a pierdut un prieten adevărat, o colegă excepțională, care întotdeauna știa să-ți aline sufletul cu o vorbă blândă și să te încurajeze.
Condoleanțe familiei, rudelor, colegilor, dar și tuturor, care au avut ocazia să o cunoască pe doamna Lilia. Suntem cu gândul alături de Dvs și vă dorim multă putere și curaj. Dumnezeu să o odihnească în pace, în împărăția Sa! Zbor lin, scumpă colegă!” au scris foștii colegi din cadrul Spitalului Clinic Republican ”Timofei Moșneaga”.
loading...

Comments are closed.