Alte știri

Incendiul de la Notre Dame prilej pentru unii de a face bani. Iată cât costă cenușa care „te vindecă și te scapă de blesteme”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Incendiul devastator din Paris, în urma căruia Catedrala Notre Dame a fost puternic afectată, pare să fie o afacere profitabilă pentru anumite persoane. Pe site-urile de specialitate au fost postate anunţuri de vânzare a cenuşei „sfinte”, cu puteri vindecătoare, iar preţurile nu sunt deloc mici. Între timp, anunţurile au fost dezactivate, informează adevărul.ro.

Utilizatorul site-ului de anunţuri OLX a postat un mesaj în care anunţă că vinde „cenuşă de la Catedrala Notre-Dame de Paris”. Preţul cerut, deşi negociabil, nu este deloc mic: 5.000 de lei.

În glumă sau nu, vânzătorul de ocazie spune că produsul este utilizat şi garantează că cenuşa este originală din Paris, „produsă în urma arderii uneia dintre cele mai vechi catedrale din lume”.

Cenușă de la Notre Dame, vând cenușa de la Notre Dame, au scos cenușa la vânzare, incendiul de la Notre Dame,, incendiul din Paris, Catedrala Notre Dame

Un alt anunţ, unde preţul este redus de la 5.000 lei, la 1.000 lei susţine că această cenuşă are puteri vindecătoare şi „te scapă de blesteme”.

Cenușă de la Notre Dame, vând cenușa de la Notre Dame, au scos cenușa la vânzare, incendiul de la Notre Dame,, incendiul din Paris, Catedrala Notre DameCenușă de la Notre Dame, vând cenușa de la Notre Dame, au scos cenușa la vânzare, incendiul de la Notre Dame,, incendiul din Paris, Catedrala Notre Dame

Celebra catedrală Notre-Dame din Paris a fost serios avariată de un incendiu luni seara, după ce flăcările au ars fără încetare timp de mai bine de 9 ore.

loading...

Comments are closed.