Începând de astăzi, Fundația Soros Moldova are un nou director

Daniela Vidaicu, Fundația Soros Moldova

Daniela Vidaicu preia funcția de director executiv al Fundației Soros Moldova din 1 februarie 2024, informează entitatea.

Din luna mai 2023, Daniela Vidaicu, în calitate de director de Advocacy și Programe, a lucrat la îmbunătățirea activităților de advocacy și restructurarea portofoliului de granturi și proiecte ale Fundației.

„Sunt onorată să contribui la parcursul de peste trei decenii ai Fundației Soros Moldova, care a stat la baza formării și dezvoltării spațiului civic deschis și al societății civile în țara noastră. Vom depune în continuare eforturi ca Moldova să fie o societate europeană deschisă unde democrația, statul de drept, reziliența socială și economică și drepturile omului să fie o prioritate pentru dezvoltarea sustenabilă. Echipa Fundației continuă să fie un susținător de nădejde pentru societatea civilă, inițiativele comunitare și proiectele de fortificare a valorilor democratice. Parteneriatul nostru cu Fundațiile pentru o Societate Deschisă va rămâne la fel de puternic și eficient”, spune Daniela Vidaicu.

Total
0
Shares
Total
0
Share