Alte știri

Începând de astăzi, Judecătoria Chișinău revine la regimul obișnuit de muncă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Judecătoria Chișinău anunță că revine, din data de 18 ianuarie, la programul obișnuit de muncă. Asta după ce la sfârșitul lunii noiembrie s-a instituit regim special de activitate din cauza pandemiei COVID-19, scrie bizlaw.md

Astfel, programul de lucru al Judecătoriei Chișinău va fi de luni până vineri, de la orele 08.30 până la 17.30, cu pauza de masă de la orele 13.00 până la 14.00.

Primirea actelor/cererilor de chemare în judecată se va efectua în zilele lucrătoare începând cu ora 09.00 până la 16.00, cu pauza de masă de la 13.00 și până la 14.00. Totodată, eliberarea actelor din cadrul Direcțiilor evidență și documentare procesuală a cauzelor din cadrul sediilor Judecătoriei Chișinău și arhiva instanței se va efectua în zilele lucrătoare, începând cu ora 09.00 până la ora 13.00.

Totodată, instanța reamintește că respectarea hotărârilor Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică și a dispozițiilor interne ale președintelui Judecătoriei Chișinău, îndreptate spre diminuarea impactului negativ al răspândirii virusului COVID-19, sunt obligatorii pentru respectare atât din partea funcționarilor instanțelor judecătorești, cât și din partea justițiabililor.

loading...

Comments are closed.