Alte știri

Începând de astăzi, toate centrele multifuncționale din Chișinău vor elibera acte de identitate în 24 de ore

Pinterest LinkedIn Tumblr

Agenția Servicii Publice a anunțat că, începînd cu 4 ianuarie curent, toate centrele multifuncționale din municipiul Chișinău vor presta serviciile de eliberare  în termen de 24 de ore a pașaportului cetățeanului Republicii Moldova, buletinului de identitate al cetățeanului RM, precum și a fișei de însoțire la buletinul de identitate.

Suplimentar, de luni, 4 ianuarie, în cadrul Centrului multifuncțional nr.2 (str. Pușkin, 47) vor fi prestate următoarele servicii:

  • Eliberarea la data adresării a pașaportului cetățeanului Republicii Moldova, buletinului de identitate al cetățeanului RM, precum și a fișei de însoțire la buletin.
  • Eliberarea în termene de 3 și 6 ore a adeverinței ce conține date din Registrul de stat al populației sau din fișierul manual de evidență a persoanelor.
  • Prestarea serviciilor prin intermediul oficiului mobil.

Începând cu data de 11 ianuarie curent, Centrul multifuncțional nr.2 (str. Pușkin, 47) va desfășura deservirea cetățenilor conform programului nou de muncă: luni-sâmbătă, 07.30-16.00.

Totodată, ASP a anunțat despre sistarea temporară, de pe 11 ianuarie curent, a activității Secției evidență a actelor de identitate Centru din municipiul Chișinău (str. Alexandru cel Bun, 56).

loading...

Comments are closed.