Externe

Incident grav la o pensiune: Un urs i-a smuls mâna unei femei și a mâncat-o

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie se află în stare gravă la spital după ce un urs uriaș i-a smuls mâna și a mâncat-o în timpul unei petreceri de Crăciun de la o pensiune din orașul Achinsk, în Rusia.

Ursul a tras de mâna femeii până când a reușit să i-o smulgă din corp, după ce aceasta s-a apropiat prea mult de cușca în care se afla animalul. Femeia rănită are vârsta de 53 de ani și a fost dusă în stare gravă la spital. Animalul sălbatic era ținut în cușcă pentru divertisment de proprietarii pensiunii, scrie Libertatea.ro

Acolo, el nu poate hiberna și nici nu se poate plimba liber, ceea ce l-a transformat într-o „bestie agresivă”, conform cotidianului britanic Daily Mail.

Victima animalului este o angajată a pensiunii, care a băut la petrecerea de Crăciun. La un moment dat, ea a vrut să le arate invitaților cum hrănește animalul.

„S-a terminat cu o tragedie pentru femeie, având în vedere că ursul a tras-o și i-a mâncat mâna”, a spus un martor.

Proprietarii ar fi încălcat în trecut alte două dispoziții ale poliției prin care li se interzicea să dețină animale de companie sălbatice. Ei ar mai fi fost obligați să elibereze alți doi urși ținuți captivi.

În mod normal, în Rusia, urșii care atacă oameni sunt împușcați mortal, însă acesta ar putea scăpa cu viață. Vânătorii din zonă susțin că vor să aștepte până la primăvară, apoi să-l elibereze. „Nimeni nu vrea să-i ia viața”, a declarat un vânător din zonă.

loading...

Comments are closed.