Social

Incident neplăcut: Doi bărbați au căzut în groapa unui WC de pe teritoriul liceului Pușkin din Anenii Noi după ce podeaua acestuia s-a prăbușit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Toaleta din curtea unui liceu a ajuns o capcană pentru doi bărbaţi. Ei au căzut în groapa closetului, după ce podeaua s-a prăbuşit. Grupul sanitar, vechi de 40 de ani, a fost curăţat recent, iar datorită acestui lucru bărbaţii au scăpat uşor, cu doar câteva zgârieturi.

Incidentul neplăcut a avut loc săptămâna trecută pe teritoriul Liceului „Aleksandr Puşkin” din oraşul Anenii Noi.Cei doi bărbaţi de 40 de ani nu erau angajaţi ai şcolii. Ei veniseră la sediul Judecătoriei care se află în preajma instituţiei de învăţământ, transmite Publika.

Imediat am chemat pompierii, poliţia, ambulanţa. În trei minute toţi au fost pe loc. I-au salvat. I-am ajutat să se spele, le-am dat haine„, a menţionat Raisa Tiholas, directoarea Liceului „Al. Puşkin” din Anenii Noi.

Potrivit primarului toaleta a fost construită în 1979 cu încălcarea normelor.

Acolo e amoniac, o substanţă destul de agresivă şi clar că a ruginit tot. Acesta este motivul, atunci când au ieşit la faţa locului specialiştii inginerii, din start au spus că a fost construit incorect, acum 40 de ani în urmă„, a precizat Veaceslav Bondari, primarul oraşului Anenii Noi.

Directoarea se jură însă că a reparat periodic grupul sanitar.

În fiecare an îl reparăm. Comisia de primire a şcolii ne scrie că situaţia este satisfăcătoare. Este curat, ne ofereau acordul să-l exploatăm„, a declarat directoarea Liceului „Al. Puşkin” din Anenii Noi.

În urma incidentului construcţia va fi demolată.

loading...

Comments are closed.