Alte știri

Incident șocant în China. Două femei au rămas blocate în lift timp de 4 zile. Cum au reușit să supraviețuiască

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie în vârstă de 82 de ani și fiica ei de 64 de ani, originare din China au supraviețuit rămânând blocate într-un ascensor stricat timp de patru zile, consumând urină, scrieDailyMail.

Cele două femei au folosit ascensorul construit în interiorul casei lor de patru etaje pentru a urca la etaj, când acesta a încetat să funcționeze brusc, a informat presa chineză.

Incidentul a ieșit la iveală după ce mama și fiica sa au fost externate recent din Spitalul Gaoxin din orașul Xi, după ce s-au recuperat complet.

Pensionara și fiica ei erau singure acasă când au vrut să urce la etajul doi pentru a face un duș, potrivit presei chineze.

După ce ascensorul s-a stricat, au rămas blocate în lift și nu au avut niciun mijloc de a solicita ajutor.

Pentru a supraviețui fără mâncare sau apă, cele două femei și-au colectat și a băut reciproc urina.

Dr. Yin, care le-a tratat pe cele două, a declarat pentru Pear Video: „Mama s-a urcat pe umerii fiicei sale și a folosit pumnul pentru a sparge lumina deasupra capului lor. A scos apoi firul de fier din bec și l-a folosit pentru a deschide un mic spațiu între ușile liftului pentru a putea respira aer proaspăt”.

În cea de-a patra zi, fiica a reușit în cele din urmă să iasă din ascensor, după ce au reușit să îndepărteze ușile liftului și au cerut ajutor, potrivit Shaanxi Television.

loading...

Comments are closed.