Incident tehnic la rețeaua de termoficare a Termoelectrica

Termoelectrica S.A. informează că a fost identificată o scurgere nesemnificativă de agent termic, pe conducta cu diametrul nominal de 700 mm., de pe aleea bulevardului Mircea cel Bătrân, din orașul Chișinău.

”Necesitatea executării lucrărilor parvine în contextul riscului iminent ca scurgerea să evolueze în orice moment și să provoace deconectări neplanificate în masă, care pot afecta aproximativ 180 de obiecte.

Dat fiind faptul că pentru ziua de miercuri, 07.02.2024, este prognozată o creștere semnificativă a temperaturii aerului exterior până la +16 °C, Termoelectrica planifică să remedieze defecțiunea respectivă, astfel diminuând la maxim disconfortul pentru consumatori.

Intervenția pentru înlăturarea scurgerii este programată pentru data de 07.02.2024, în intervalul de timp cuprins între orele 08:00 și 20:00.

Pentru informații actualizate, vă rugăm să accesați periodic pagina web: www.termoelectrica.md sau să contactați Centrul de Apel, la următoarele numere de telefon: 1300 sau 022 447 447.

Echipa Termoelectrica va depune toate eforturile pentru a remedia scurgerea în cel mai eficient mod și a minimiza orice inconveniență pentru consumatori, dar și pentru pietonii din zona respectivă.

Ne cerem scuze pentru eventualele incomodități create și vă mulțumim pentru înțelegere”, scrie în comunicatul Termoelectrica.

Total
0
Shares
Total
0
Share