Social

Incident! Un avion a deraiat de pe pista Aeroportului Chișinău și a aterizat pe iarbă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un incident petrecut la Aeroportul Chișinău a devenit subiect de discuții pe facebook. Un avion a derapat de pe pistă și a ajuns pe un teren din apropiere. Nava aparține companiei Tarom și efectua ieri cursa București-Chișinău.

Compania Tarom anunță că, deocamdată, nu se cunoaște motivul derapării avionului de pe pistă. Astfel, aeronava urmează a fi supusă unor verificări tehnice pe Aeroport.

”Cursa TAROM ROT 207 Bucureşti – Chișinău de astăzi, 4 iunie 2017, operata cu aeronava ATR 42 a aterizat la ora 18:12 pe aeroportul din Chișinău. În procedura de aterizare, în momentul frânării, din cauze încă necunoscute aeronava a avut niște deplasări anormale, echipajul depunând eforturi să redreseze aeronava care a ieșit ușor din pistă”, se arată în mesajul companiei TAROM.

Potrivit informațiilor, la bordul aeronavei se aflau 39 de pasageri care au fost debarcați în siguranță și, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Aeronava urmează să fie supusă unor verificări tehnice pe Aeroportul din mun. Chișinău. De asemenea, Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a fost informată despre despre faptul că aeronava companiei „Tarom”, efectuând manevra de aterizare pe Aeroportul Internațional Chișinău, a deraiat de pe pistă.

AAC susține că serviciile aeroportuare au operat lucrări urgente de evacuare a navei de pe pistă pentru a asigura în continuare activitatea normală a Aeroportului.

loading...

Write A Comment