Alte știri

Incidente violente la funeraliile lui Diego Maradona: fanii s-au îmbrâncit cu scutierii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mii de oameni s-au înghesuit încă de la primele ore ale dimineții ca să ajungă la sicriul lui Diego Maradona. Au existat și incidente cu forțele de ordine.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian care a decedat miercuri, la vârsta de 60 de ani, a fost depus la Casa Rosada, palatul prezidenţial din Buenos Aires, unde are loc priveghiul. Imediat, mii de oameni s-au strâns acolo.

Incidente violente la funeraliile lui Diego Maradona

Înainte ca forțele de ordine să le permită fanilor să ajungă la sicriul cu trupul neînsuflețit, durerea, oboseala și nerăbdarea au fost atât de mari, încât s-a ajuns la îmbrânceli cu scutierii care făceau eforturi să țină mulțimea în frâu.

Până la urmă, miile de oameni așezați la coadă pe sute de metri au înțeles că trebuie să aibă răbdare pentru a ajunge la sicriul idolului lor. Înăuntru, oamenii au aplaudat, au plâns, au strigat numele lui Maradona.

În Argentina vor fi decretate trei zile de doliu după moartea legendarului fotbalist. Măsura a fost anunțată chiar de președintele țări.

Funeraliile naționale ale lui Diego Maradona vor fi ca ale președinților decedați. Șapte foști șefi de stat argentinieni au avut parte de această onoare după moarte.

loading...

Comments are closed.