Îndemnul unui primar, de pe o plajă din Mexic: „Stați acasă. Nu este momentul să vă relaxați!”

Un primar american se confruntă cu acuații de ipocrizie după ce a zburat în Mexic cu un avion privat pentru o vacanță cu familia. Din hotelul de pe plajă, primarul ar fi înregistrat un video în care îi îndemna pe oameni să stea acasă pentru a se proteja de virus, scrie BBC.

Steve Adler, primarul democrat al orașului Austin din Texas, a plecat într-o vacanță de o săptămână cu familia în Mexic de unde le-a transmis oamenilor că „nu este momentul să vă relaxați.”

Potrivit ziarului local Austin American-Statesman, primarul a organizat luna trecută nunta fiicei sale la un hotel de lux din oraș, după care, a doua zi, primarul și alți șapte participanți la nuntă au plecat cu un avion privat în stațiunea Cabo San Lucas de pe malul oceanului.

Într-una din serile petrecute în Cabo San Lucas primarul Steve Adler s-ar fi adresat rezidenților din Austin într-un videoclip pe Facebook.

„Trebuie să rămânem în casă pe cât de mult putem. Nu este momentul să ne relaxăm. Trebuie să fim atenți pentru că este posibil să fim nevoiți să impunem restricții dacă nu suntem atenți”, le-a transmis primarul cetățenilor din Austin.

Într-o reacție dată ziarului Austin American-Statesman, primarul susține că „nu a existat nicio recomandare ca oamenii să nu călătorească în acea perioadă de timp. Nu am încălcat nicio restricție”.

Total
0
Shares
Total
0
Share