Social

Indiegogo nu vrea să facă jocul celor din OcuppyGuguță! Platforma întoarce banii donatorilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Grupul de manifestanți OccupyGuguță a anunțat pe pagina de Facebook că toate donațiile care le-au fost adresate prin platforma indiegogo.com sunt în momentul de față întoarse donatorilor. Cei de la OccupyGuguță nu au făcut public motivul refuzului celor de la Indiegogo să le transfere banii în cont.

În cadrul campaniei lansate de grupul de manifestanți s-au colectat 6471 de dolari, bani care urmau să fie folosiți de protestatari în scopuri neclare. Motivele tehnice și cauzele neclare indicate de către manifestanți în ancheta de la indiegogo au făcut ca această sumă enormă să fie redistribuită tuturor donatorilor.

OcuppyGuguță este o mișcare din care fac parte câțiva tineri (denumiți în popor hipsteri) care și-au pus drept scop principal să apere cafeneaua guguță, care de fapt este o epavă a perioadei comuniste fiind inactivă de ani buni. Cu toate că sunt dârji apărători a acestei cafenele, cei de la OccupyGuguță nu știu care este însemnătatea acesteia.

Amintim că artistul Lică Sainciuc a încercat să afle de la tinerii manifestanți despre motivele pentru care apără aceștia cafeneaua guguță. Nici unul din ei nu a putut să răspundă. Artistul a întrebat dacă aceasta prezintă vreun interes cultural, artistic, liderii manifestanților nu au putut să răspundă, spunând că nici măcar nu cunosc ce se află în interior.

 

loading...

Comments are closed.