Individ din Ungheni, reținut fiind suspectat de violenţă în familie soldată cu decesul victimei

Astăzi, 11 octombrie, Poliția din Ungheni a fost sesizată de o femeie, locuitoare a satului Buciumeni, precum că prietena ei de 45 de ani din aceeași localitate, de câteva zile nu răspunde la apelurile telefonice.

Imediat polițiștii s-au deplasat la domiciliul femeii, aflată în concubinaj cu un bărbat de 37 de ani.

La fața locului, oamenii legiiau depistat cadavrul femeii ascuns într-o canapea, cu multiple echimoze în regiunea capului și a corpului.

În cadrul documentării, preliminar s-a stabilit că, la data de 7 octombrie, bărbatul ar fi venit acasă și ar fi depistat-o pe femeie în stare de ebrietate alcoolică. Între ei s-ar fi iscat un conflict, iar în rezultat acesta ar fi lovit concubina cu pumnii și cu picioarele peste corp. A doua zi, dimineața, când s-a trezit a constatat decesul femeii, după care a ascuns corpul neînsuflețit al acesteia într-o canapea.

Victima este originară din satul Căinarii Vechi, raionul Soroca și locuia în concubinaj de aproximativ un an cu suspectul. Copii la întreținere nu aveau. Cadavrul femeii a fost îndreptat la expertiza medico-legală pentru a fi stabilită cauza decesului.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal prin prisma infracțiunii de violență în familie prevăzută de art. 201/1 din Codul Penal, iar bărbatul a fost reținut.

Total
0
Shares
Total
0
Share