Indivizii din fruntea Armatei au avut întrevederi cu șeful Statului Major al Apărării al Armatei României, general Gheorghiță Vlad

Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi și comandantul Armatei Naționale, general de brigadă Eduard Ohladciuc, au avut întrevederi cu șeful Statului Major al Apărării al Armatei României, general Gheorghiță Vlad, aflat într-o vizită oficială la Chișinău, la invitația omologului său moldovean.

Oficialii au abordat subiecte cu privire la colaborarea bilaterală pe segment militar și perspectivele de intensificare a acesteia, modernizarea Armatei Naționale, participarea la operaţiunile de menţinere a păcii cu mandat internațional, dar și situația de securitate regională.

În acest context, ministrul Apărării Anatolie Nosatîi a subliniat sprijinul constant al Guvernului României pentru reformarea domeniului de apărare din ţara noastră, menţionând că România a fost și este un partener strategic valoros pentru țara noastră.

La rândul său, generalul Gheorghiță Vlad a reiterat angajamentul ferm pentru consolidarea capacităților de apărare ale țării noastre.

Total
0
Shares
Total
0
Share