Social

Înfiorător! O fetiță de trei ani a ajuns în reanimare după ce a mâncat tort de la un supermarket din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un copil a ajuns în stare gravă la spital, iar mama presupune că fetița s-a intoxicat dupa ce a mâncat tort cumpărat de la un magazin din capitală. Medicii nu exclud că femeia are dreptate. Agentia Pentru Siguranța Alimentelor a pornit o anchetă în acest caz.

După ce a fost pornită ancheta, reprezentanții presei au contactat supermarketul implicat, dar aceștia nu au răspuns la telefon. Femei spune că a cumpărat miercuri dimineața două felii de tort dintr-un magazin din Chișinău, a mâncat împreună cu fiica sa în vârstă de 3 ani, iar peste câteva ore, ambele au început să se simtă rău, mai ales, de suferit a avut fetița, temperatura corpului căreia a coborât la 35 de grade, transmite ProTV Chișinău.

Fiica ei a fost dusă cu ambulanța la spitalul de Boli Contagioase pentru Copii unde a fost internată în reanimare în stare grava, în timp ce mama a fost dusă la Toma Ciorba. Aceasta, însa, a refuzat să rămână în spital.

Tânăra este convinsă că intoxicația a survenit din cauza prăjiturii, spunând că în ziua respectivă nu a mâncat altceva care să poată provoca asemenea probleme. Ea acuză reprezentanții magazinului de cele întâmplate. Femeia spune că deși, termenul de valabilitate era în ordine, produsul nu arăta bine.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Contagioase spune că acum copilul se simte mai bine și va fi transferat din secția de reanimare în alta.

Medicii nu exclud că intoxicația putea fi provocată de o prajitură.

loading...

Comments are closed.