Externe

Înfiorător! Patru indivizi l-au ucis în bătaie pe un tânăr italian, apoi au trecut cu mașina peste el. Un român a participat la crimă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Probleme pentru Valentin George Neculai, un român în vârstă de 20 de ani. Autoritățile din Italia îl acuză de complicitate la omor.

Împreună cu trei indivizi, acesta l-ar fi ucis pe Filippo Limini, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Spoleto, provincia Perugia, regiunea Umbria.

Românul se află în Germania, după ce, joi, a fost arestat de poliția din această țară în baza unui mandat european emis de autoritatea judiciară a României, pentru o sentință definitivă ce viza infracțiuni comise de acesta în țară, pe vremea când era minor.

Cu toate acestea, justiția italiană vrea ca Valentin George Neculai să fie adus în Peninsulă, ca să răspundă pentru crima înfiorătoare care a avut loc în Bastia Umbra, în noaptea de 14 spre 15 august, informează site-ul tuttoggi.info, citat de observatornews.ro.

O tânără care a văzut ce s-a întâmplat, le-a spus oamenilor legii că Valentin George Neculai l-a lovit pe Filippo Limini cu pumnii în față. Totul s-a întâmplat în timp ce victima se afla la pământ și încerca să se ridice după ce fusese bătută de Denis Hajderlliu. “L-am lovit și după ce murise!”, i-ar fi mărturisit românul fetei.

Presa italiană notează că unul dintre agresori ar fi trecut de două ori cu un Opel Corsa peste Filippo Limini, care era deja mort.

Denis Hajderlliu, Brendon Kosiqi și Kevin Laferteiner, toți cetățeni italieni de origine albaneză, au fost arestați. În schimb, românul a reuşit să părăsească Italia. El a fost reținut, joi, la granița Germaniei cu Austria.

Conform jurnaliștilor de la umbriadomani.it, în ciuda solicitării venite din Italia, polițiștii germani l-ar putea preda pe tânăr autorităților române, deoarece mandatul european de arestare a fost emis de țara noastră.

Citește și: Un criminal italian condamnat pe viață păcălește pentru a patra oară sistemul: A primit o zi liberă, dar nu s-a mai întors la închisoare

 

loading...

Comments are closed.