Alte știri

Informații actualizate privind starea pacienților din Moldova infectați cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

La momentul actual, În Republica Moldova, sunt înregistrare 298 cazuri de COVID-19, dintre care 65 cazuri de import și 233 cazuri secundare de transmitere locală.

În stânga Nistrului sunt înregistrate 18 cazuri, inclusiv de import și transmitere locală.

Dintre cei 126 pacienții internați la spitalul de Boli Infecțioase “Toma Ciorbă”, 31 persoane sunt în stare gravă, 63 de gravitate medie și 32 în stare satisfăcătoare, iar cei 17 pacienți internați la Spitalul de Boli Contagioase pentru copii, sunt de gravitate medie  și 6 în stare satisfăcătoare.

Dintre cei 83 pacienți confirmați și internați în cadrul Spitalului Clinic al MSMPS, 13 sunt de gravitate medie și 70 în stare satisfăcătoare.

În cadrul Maternității nr. 2,  două femei însărcinate infectate sunt în stare de gravitate medie. Femeia internată la Clinica „Emilian Coțaga”, este în stare satisfăcătoare.

În cadrul Spitalului Clinic Republican, 12 persoane au o evoluție gravă a sănătății și o persoană este de gravitate medie.

Persoanele internate la spitalul din Bălți, Căușeni și Cahul și în stânga Nistrului,  sunt în stare medie și satisfăcătoare.

Pe parcursul zile de ieri, 30 martie,  au fost externate  5 persoane. Respectiv, numărul total de persoane tratate a ajuns la 18, fapt ce reprezintă un rezultat pozitiv datorită sistemului de sănătate.

Citește și: COVID-19 Moldova // Care sunt cele mai afectate sectoare din Chișinău

loading...

Comments are closed.