Alte știri

Inga Ionesii va exercita funcția de șefă a Direcției management instituțional din cadrul MAEIE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inga Ionesii, care a demisionat recent din funcția de viceprimar al capitalei, va exercita funcția de șefă a Direcției management instituțional din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE). Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit lui Daniel Vodă, pe 10 iunie, Inga Ionesii a fost numită în funcția de șefă a Direcției management instituțional, care este „o subdiviziune strategică a ministerului de externe responsabilă de implementare şi promovare a politicii şi procedurilor de personal, managementul documentelor, precum și implementarea agendei e-Transformare”.

„Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene confirmă numirea din 10 iunie a doamnei Inga Ionesii în funcția de șefă a Direcției management instituțional, o subdiviziune strategică a ministerului de externe responsabilă de implementare şi promovare a politicii şi procedurilor de personal, managementul documentelor, precum și implementarea agendei e-Transformare. În funcția respectivă, doamna Ionesii va mai coordona procesul de elaborare a bugetului, de evidență contabilă și gestiune financiară, precum și de transparența cheltuirii mijloacelor financiare, asigurarea juridică a ministerului, precum și procesul de achiziții publice de bunuri și servicii”, a spus Vodă pentru ZdG.

 

loading...

Comments are closed.