Inițiativă civică: Se anunță marea „Curățenia de primăvară în municipiul Ungheni”

initiativa civica, Ungheni, Municipiul Ungheni, Marea Curatenie la Ungheni,

Zilele acestea, pe rețelele de socializare a fost lansată o inițiativă civică de salubrizare a unui sector din municipiul Ungheni. Evenimentul a fost creat de un agent economic, rezident al municipiului, informează bodrug.eu.

Pe pagina evenimentului Curățenia de primăvară ! (Ungheni) de pe facebook, inițiativa civică este planificată pentru 31 martie 2018, în limitele orelor 12:00 – 16:00.

Totodată, în descrierea evenimentului se menționează:

Anual, în preajma sărbătorilor pascale, primăria desfășoară o activitate de amenajare și salubrizare a localității.

În perioada 15 martie – 15 mai, se desfășoară bilunarul ecologic în care vor fi efectuate activități de curățenie pe toate sectoarele din oraș, colectare a deșeurilor, înverzire, etc.

Întreprinderea Individuală „Caliga Valeriu” susține această activitate și invită toți Unghenenii să se implice în campania “Curățenia de primăvară” care va avea loc 31 martie, ora 12:00 !

Dacă îți iubești orașul și îți pasă de mediul înconjurător, vezi locația unde se va demara acestă activitate și vino să facem curat “lună” o mică porțiune a Capitalei de Vest.

Începem curățenia la ora 12:00, iar organizatorii vor asigura unelte de lucru, apă potabilă, mănuși de grădinărit, precum și alte elemente logistice necesare.

Strada și orașul sunt o prelungire a casei noastre.

#HaiCuNoi #CurățeniaDePrimăvară

Dacă aveți o idee sau o întrebare, nu ezitați să ne contactați. Tel. : 060680800

Total
0
Shares
Total
0
Share