Alte știri

Inovația de pe Glob în materie de social-media, ajunge pe gustul și a politicienilor din Moldova. Cavcaliuc, primul protagonist al unui interviu pe ClubHouse

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inovația de pe Glob în materie de social-media, ajunge pe gustul și a politicienilor din Moldova.

Noua rețea de socializare ClubHouse, care devine care câștigă tot mai multă popularitate la nivel mondial, a ajuns și în Moldova, scrie paranteze.md

Ieri, 26 februarie, Președintele partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc a participat într-o discuție pe rețeaua de socializare ClubHouse.

Clubhouse este o platformă de socializare bazată pe audio-chat unde utilizatorii pot asculta conversaţii şi interviuri pe un număr mare de subiecte – este ca şi cum ai asculta un podcast, însă experienţa este live şi prezintă un strat suplimentar de exclusivitate.

De menționat că, Gheorghe Cavcaliuc este primul președinte al unui partid politic care ar fi intrat în conversație în una din „camerele” platformei. Fiind și cel mai tânăr președinte de partid din țara noastră este cunoscut pentru o deschidere deosebita pentru schimbare spre tot ce-i nou și inovativ.

Cavcaliuc a făcut acest room în premiera cu Elena Ganciucova Expert în personal branding.

Tematica discuției a fost despre „tendințele de comunicare cât în Republica Moldova, atât și la nivel global”.

S-a vorbit despre schimbări în gândirea și prioritătțle populației, s-a atins subiectul epidemiologic din țară și puterea rețelelor de socializare în stat.

Discuția a durat aproximativ o oră, în cadrul căreia fiecare doritor a putut adresa întrebări sau să își expună opinia vis-a-vis de subiect.

Menționăm, că platforma ClubHouse a apărut în vizorul internauților moldoveni acum 2 săptămâni și se bucură de o popularitate în creștere.

loading...

Comments are closed.