Social

Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat în cazul secvențelor apărute pe internet, o familie cu doi copii era cât pe ce să ajungă sub roțile unei mașini

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, 26.09.2017, pe un portal de știri a apărut o secvență video unde se vede cum o familie cu doi copii din capitală era cât pe ce să ajungă sub roțile unei Lada pe o trecere de pietoni.

Din imaginile surprinse cu o camera de bord, se vede cum șoferul de la volanul unei Lada, care circula cu viteză, ocolește cele două mașini din fața sa și trece milimetric pe lângă cei doi parinți care și-au tras copii de mâini pentru a nu fi loviți de mașină.

Inspectoratul Naţional de Patrulare s-a autosesizat în urma segvenţelor video apărute pe un portal de ştiri, unde se vede clar că doi parinţi cu doi copii, cât pe ce sa fie loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni din capitală.

„Au fost orientate echipajele de patrulare întru depistarea automobilului şi a şoferului. Imediat ce va fi depistat şoferul, acesta va fi sancţionat conform legislaţiei.” au scris cei de la INP pe pagina lor de Facebook.

sursă video: ProTV Chișinău

loading...

Write A Comment