Alte știri

Întâlnirea dintre Putin și Zelenski va avea loc! Președintele Ucrainei oferă noi detalii despre întrevederea mult așteptată

Pinterest LinkedIn Tumblr

De la inaugurarea lui Vladimir Zelenski în funcția de președinte al Ucrainei, se împlinesc astăzi exact doi ani. În cadrul conferinței de presă cu privire la rezultatele acestor doi ani de muncă în funcția respectivă, șeful statului a menționat unde ar trebui să aibă loc întâlnirea cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, informează Realitatea.md

De la inaugurarea lui Vladimir Zelenski în funcția de președinte al Ucrainei, se împlinesc astăzi exact doi ani. În cadrul conferinței de presă cu privire la rezultatele acestor doi ani de muncă în funcția respectivă, șeful statului a menționat unde ar trebui să aibă loc întâlnirea cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, consideră că întâlnirea sa cu președintele Federației Ruse Vladimir Putin ar trebui să aibă loc fie în Donbas, fie pe un teritoriu neutru.

„Președintele Federației Ruse, a propus o întâlnire la Moscova. Dar, în mod tradițional, în astfel de situații, oficialii se întâlnesc fie într-unul dintre locurile de conflict, fie pe un teritoriu neutru. Sincer, a început o conversație dintre Oficiul președintelui Ucrainei și al Federației Ruse”, a subliniat Zelenski.

Citește și: Campania de vaccinare a UE o ajunge din urmă pe cea din SUA

loading...

Comments are closed.