Internaut dezamăgit de alianța ACUM-PSRM: “După ce au ridicat tarifele și impozitele au decis să plece în vacanță?”

Igor Dodon, Maia Sandu, federalizarea Republicii Moldova, PSRM, ACUM, alianta KOZAK, KOZAK, Transnistria, Andrei Nastase, alianta ACUM PSRM

Tot mai multă lume, care în campania electorală dar și înainte de aceasta s-a numărat printre susținătorii și agitatori în favoarea blocului ACUM, în aceste zile se arată dezamăgiți de activitatea loc. Unul dintre aceștia, spune că speranțele sunt ruinate de noii guvernanți, iar după căderea “regimului Plahotniuc”, nu se schimbă spre bine nimic.

Internautul Augustin Orjacovschi, a scris pe pagina sa de Facebook că toată lumea își punea în noua guvernare speranța de schimbare. “Ani de zile oamenii au așteptat prăbușirea sistemului controlat de Plahotniuc, punându-și speranța într-o guvernare nouă. Nimeni nu credea că păpușarul va renunța atât de ușor, dar minunea s-a produs, însă nici o schimbare, nici o mișcare”.

Orjacovschi scrie că după ani la rând când se spunea că anume actuala putere este salvarea, când s-a ajuns la fapte, unicile sunt scuzele și promisiunile, chiar și în unele posturi cheie din stat ar fi rămas oameni din fostul regim. Internautul nu a uitat nici de scumpiri și tarife ridicate, iar de confiscarea averilor lui Șor și Plahotniuc nici nu se pomenește, aceștia fiind lăsați să plece.

“Și după toate astea, noii aleși s-au simțit foarte obosiți și au plecat în vacanță. În vacanța pe care nu și-o permite majoritatea populației rămase. În vacanța pe care și-o permit cei plecați, dar pentru care muncesc și se scoală în fiecare zi cu noaptea-n cap, șase-șapte zile pe săptămână, departe de rude, prieteni etc.” mai scrie internautul.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share