Politic

Interpol: Constantin Țuțu a ajuns în România pe jos

Pinterest LinkedIn Tumblr
Interpol București confirmă că fostul deputat, Constantin Țuțu este în România. Anunțul a fost făcut de CNA.
Conform datelor prezentate Țuțu a intrat în România în data de 29 august prin punctul de frontieră Siret, călătorind pe jos.

„Potrivit răspunsului, acesta figurează ca cetăţean român cu domiciliul în România. De asemenea, Interpol Bucureşti informează că s-a dispus unităţii de poliţie să efectueze verificări la domiciliul numitului, urmând să revină cu un răspuns ulterior. În răspuns se mai menţionează că cetăţenii români nu pot fi arestaţi în vederea extrădării sau extrădaţi, iar în atare cazuri autorităţile judiciare moldovene au posibilitatea de a solicita autorităţilor române recunoaşterea şi punerea în executare a hotărârilor penale sau transferul de proceduri penale” scrie în comunicatul CNA.

Telegraph.md amintește că fostul deputat al Partidului Democrat, Constantin Țuțu, anunțat în căutare internațională, a fost surprins într-o benzinărie din România. Țuțu se află în căutare națională și internațională încă din luna decembrie, el figurând în mai multe dosare, fiind acuzat de trafic de influență și îmbogățire ilicită.

Citește și: VIDEO 18+ // Imaginile din momentul reținerii ofițerului care a împușcat mortal un tânăr la Bălți

loading...

Comments are closed.