INTERVIU // Creditele ipotecare dezvăluie dorința cetățenilor de a-și crea o conexiune cu Moldova

O nouă ediție de „Proimobil Vlog” cu Olga Gîdilica. De această dată invitată a fost prim-vicepreședintele „MAIB” Aliona Stratan.

În cadrul noii ediții de Proimobil Vlog, invitata prim-vicepreședintele „MAIB” Aliona Stratan a vorbit despre rebranding-ul băncii, o strategie bine gândită de promovare și extinderea băncii peste hotarele Republicii Moldova. La fel, Aliona Stratan a mai descris oportunitățile și privilegiile pe care o instituție financiară le oferă clienților săi, precum și cum cea mai mare bancă plănuiește să intre dramatic la un alt nivel împreună cu partenerii săi, printre care se numără și Proimobil.

Despre partenerii MAIB, Aliona Stratan a declarat că în politica băncii există tendința de a face parteneriate cu cei mai buni de pe piața din Republica Moldova. În special despre Proimobil, prim-vicepreședintele „MAIB” a declarat că sunt unul dintre cei mai de încredere parteneri pe care îi are banca la moment și că întradevăr se colaborează intensiv cu Proimobil, din acest parteneriat, Aliona Stratan spune că MAIB primește reacții care îi face să devină și ei mai buni îmbunătățindu-și serviciile și viteza de activitate.

Aliona Stratan mai povestește că la ora actuală, fiecare a treia persoană care accesează un credit alege să o facă de la MAIB. Totodata, prim-vicepreședintele MAIB mai spune și despre piața imobiliară, văzută din perspectiva creditelor ipotecare care devin tot mai populare, ceea ce demonstrează că o bună parte din cetățenii noștri doresc să-și creeze o legătură cu Republica Moldova, ceea ce este un indice îmbucurător.

Spre încheiere, Aliona Stratan a vorbit și despre careva pronosticuri generale pentru anul 2022, care în opinia sa va fi unul marcat de o tendință și mai mare a populației spre digitalizare atât a serviciilor cât și a locurilor de muncă în sine.

Total
0
Shares
Total
0
Share