Învinuitul care a încercat să introducă pe ascuns în Moldova 550 000 euro, plasat în arest la domiciliu

Învinuitul care a încercat să introducă pe ascuns în Moldova 550 000 euro – în arest la domiciliu, deși procurorii PCCOCS au solicitat prelungirea arestului preventiv”

După ce Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus aplicarea arestului la domiciliu pentru învinuit, chiar dacă procurorii PCCOCS au solicitat prelungirea arestului preventiv, acum acuzatorii de stat au contestat încheierea la Curtea de Apel Chișinău.

Reamintim, anterior, Curtea de Apel Chișinău a respins contestarea procurorilor privind plasarea învinuitului în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce magistrații au dispus aplicarea lui pentru un termen de 20 de zile.

Scopul solicitării PCCOCS de aplicare a arestului preventiv față de învinuit ține de asigurarea cercetării obiective a cazului, inclusiv împiedicarea acestuia de nimicire a probelor, precum și excluderea probabilității sporite ca bărbatul să nu se prezinte în fața autorităților pentru investigarea în continuare a acestei tentative de contrabandă.

Cercetările continuă, inclusiv pentru stabilirea complicilor acestuia, proveniența și destinația banilor, timp în care bărbatul beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share