Alte știri

Ion Andronache și-a închis videoblogul despre religie! Iată din ce cauză

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unul dintre cei mai populari vloggeri din Republica Moldova, Ion Andronache, a anunțat că își închide vlogul de pe Facebook „Ortodoxia – pentru că așa trebuie”. Potrivit lui, orice proiect are un început și un sfârșit. Totodată, tânărul a lăsat de înțeles că în curând va veni cu o altă idee de vlog tot despre religie.

„Au fost 15 luni foarte încărcate, cu emoții și reacții de tot felul, cu persoane care mă amenințau și mă blestemau și cu altele care îmi mulțumeau pentru toată munca depusă. Știu că pentru mulți acest vlog a însemnat o gură de aer proaspăt, o speranță într-o schimbare a tot ce înseamnă credință ortodoxă și Biserică la noi în țară. Am primit mesaje care mă lăsau cu lacrimi în ochi de la oameni care acest vlog le-a schimbat viața și modul de a gândi, de la oameni care l-au regăsit/găsit pe Dumnezeu în viața lor, iar asta probabil este cea mai mare realizare a acestui proiect”, a scris Ion Andronache pe Facebook.

Tânărul spune că a făcut până astăzi 63 de episoade tematice, 63 de teme importante pe care le-a abordat. Episoade – textul cărora ar putea fi scrise într-o carte groasă și pusă pe raftul bibliotecilor instituțiilor teologice ortodoxe. Nu și-a epuizat temele, mai are în listă încă cel puțin tot atâtea teme de abordat, însă a hotărât să se oprească pentru că a obosit.

Despre banii investiți în acest videoblog el spune că: „Acest proiect a fost finanțat 100% din banii mei personali pe care îi muncesc peste hotare, la mii de km distanță de casă și familie. Însă nu cheltuielile financiare sunt cele care contează, ci cele de timp și sănătate pierdută. Nu mă retrag definitiv! Fac doar o pauză, pentru a acorda mai mult timp și atenție soției și copiilor, pentru că până la urmă asta este cea mai importantă Biserică pentru mine este familia”.

Totodată, Ion Andronache promite să revină pe aceeași pagină, însă cu alt proiect, cu altă denumire, adică cu un rebranding. „Mulțumesc celor peste 20.000 de urmăritori ai paginii pentru apreciere, încurajare și pentru interesul manifestat. De asemenea mulțumesc și criticilor – fără voi vloggul ar fi fost altfel, mai dur”, a conchis Ion Andronache.

loading...

Comments are closed.