Ion Bulgac, candidatul CUB: “Nu aveți legitimitate să cereți voturi generației mele!”

Ion Bulgac, candidatul Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB) la funcția de primar al capitalei califică încercările unor oponenți politici de a atrage voturile tinerilor drept penibile și rușinoase. Acesta a venit cu un postare pe o rețea de socializare prin care spune că cei care nu au reușit să construiască o țară la timpul lor, nu au legitimitate să ceară voturile tinerei generații.

„Am început să fac politică pentru ca să ridic o generație. Primul lucru pe care îl va face generația mea va fi să vă desființeze pe voi, netoților. Iar cu oamenii de treabă ne vom așeza la masă și vom construi din țara asta ceea ce voi nu ați reușit. Nu aveți legitimitate să cereți voturi generației mele!”, a menționat cel mai tânăr candidat la funcția de primar general al capitalei.

Totodată, Bulgac spune că primește semnale din partea tinerilor care consideră nelalocul lor aceste tentative de a „acorda atenție” junimii. „Mi-i plină mesageria de mesaje de la tineri care-mi scriu ca să-mi povestească cât de penibili sunteți când promiteți stadioane și borduri. Vă faceți de rușine și râde lumea de voi, asta trebuie să știți”, a conchis Ion Bulgac.

Total
0
Shares
Total
0
Share