Alte știri

Ion Ceban a declarat că și-a dat votul pentru viitorul țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul Ion Ceban a fost deja la secția de votare. Edilul-șef a declarat că și-a dat votul pentru viitorul țării, transmite Telegraph.md, cu referire la Sputnik.md

Igor Dodon merită încă un nou mandat pentru că deține o echipă puternică, experiență și un program bine pus la punct, susține Ion Ceban

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a venit la secția de votare împreună cu soția sa. Edilul-șef a declarat că votul fiecărui cetățean contează.

„De noi depinde ce urmează în următorii ani și ce curs de dezvoltare va avea Republica Moldova. Am putea alege între stabilitate și incertitudine – eu pledez pentru stabilitate, pentru consolidarea eforturilor, pentru dezvoltarea Republicii Moldova. Avem responsabilitatea față de copii noștri și eu cred că putem să fim uniți pentru Republica Moldova și toate cunoștințele să le aplicăm pentru dezvoltarea țării. Cei care am rămas acasă, avem această responsabilitate în mod sigur. De asta vă îndemn să participați la vot, deși plouă. De noi depinde cum va arăta viitorul țării”, a declarat Ion Ceban.

Până acum, la secțiile de votare au mai fost premierul Ion Chicu, președintele Parlamentului, Zinaida Grceanîi, candidații la funcția de președinte al țării Dorin Chirtoacă, Maia Sandu, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Octavian Țîcu, Violeta Ivanov și Renato Usatîi, iar la 11:00 este așteptat candidatul Igor Dodon.

Secțiile de votare din țară s-au deschis la ora 07:00. Cetățenii Republicii Moldova urmează să aleagă pe 1 noiembrie președintele care va conduce țara în următorii patru ani. În Registrul de Stat al Alegătorilor sunt înscriși 3.287.140 de cetățeni cu drept de vot, potrivit CEC.

Dorin Chirtoacă spune că a votat pentru unirea cu România

loading...

Comments are closed.