Social

Ion Ceban a dezvăluit cauza surpării asfaltului de pe strada Pelivan și cine va suporta cheltuielile lucrărilor de restabilire

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe strada Pelivan din Chișinau, care se află în proces de reabilitare, 20 de metri pătrați de asfalt nou s-a surpat, astfel că primarul capitalei, Ion Ceban, a dispus efectuarea unei anchete de serviciu, transmite Telegraph.md

După evaluarea situației, s-a depistat că angajații  „Apă-Canal Chişinău”, din sectorul Buiucani, nu au întreprins măsurile de asigurare a funcționalității apedectului cu diametrul 500 mm din oțel, unde anterior au fost executate lucrări în urma unei avarii pe acest segment. În rezultat, apeductul s-a deteriorat, s-a spart țeava cu apă și a surpat o suprafață de 20 de metri pătrați din învelișul asfaltic nou așternut.

În legătură cu această situație, Ion Ceban a precizat că cheltuielile pentru lucrările de reabilitare și restabilire a învelișului, care au costat 16 000 lei, vor fi recuperate din contul persoanelor care se fac vinovate.

„Aici este vorba de acei care nu au realizat calitativ lucrările și au dus la surparea asfaltului nou turnat. Așa se va întâmpla cu fiecare caz în parte. Nu trebuie primăria să plătească pentru neprofesionalismul cuiva.”, a declarat edilul capitalei.

Citește și: Ion Ceban a inspectat lucrările de reparație din strada Pelivan

 

loading...

Comments are closed.