Alte știri

Ion Ceban a solicitat identificarea și atragerea la răspundere a persoanelor care au vandalizat fântâna arteziană din Parcul „La Izvor”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general, Ion Ceban, a solicitat poliției să identifice persoanele care se fac vinovate de vandalizarea unei porțiuni a fântânii arteziene din Parcul „La Izvor”, caz produs recent, pentru a fi atrase la răspundere. Luni, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, edilul s-a arătat indignat de gesturile cu rea intenție, deși în oraș mai sunt multe lucruri care trebuie îmbunătățite.

Edilul capitalei a solicitat poliției identificarea persoanelor care au vandalizat bunurile proprietate publică, iar imaginile în cauză să fie făcute publice.

„Nu contează cine sunt: minori, fete, băieți și nici dacă au comis infracțiunile cu voie sau fără de voie. Cine se face vinovat – să publicăm imaginile, ca să-i cunoască lumea. Eroii zilei de astăzi. Pe alocuri asemenea lucruri ne caracterizează, din păcate. Iar după aceasta ne indignăm că lucrurile nu arată tocmai bine. Este deja a doua oară când este distrusă o porțiune a havuzului, alături de bănci, felinare, terenuri de joacă și de sport”, a ținut să remarce primarul.

În context, Ion Ceban a reiterat solicitarea către responsabilii din cadrul subdiviziunilor și entităților structurale, ca pentru toate proiectele municipale din anul trecut, cât și pentru cele noi, să fie instalate sisteme de securitate video.

loading...

Comments are closed.