Actual

Ion Ceban a solicitat pedepsirea celor care se fac vinovați de reținerea salariilor cadrelor didactice

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat astăzi pedepsirea celor care se fac vinovați de reținerea salariilor cadrelor didactice care activează în sistemul municipal de învățământ, transmite MOLDPRES.

Ion Ceban a solicitat explicații de la viceprimarul de ramură, Angela Cutasevici, și Andrei Pavaloi de la Direcția generală educație tineret și sport pentru reținerile salariale înregistrate în sistemul municipal de învățământ. „Este inadmisibil să se înregistreze rețineri salariale pentru cadrele didactice. Solicit ca cei care se fac vinovați de acest lucru să fie pedepsiți ”, a cerut Ceban.

Șeful interimar al Direcției generale educație tineret și sport, Andrei Pavaloi, a declarat că reținerile salariale s-au datorat întârzierii introducerii în sistem a datelor contabile. „Am solicitat explicații de la responsabilii din cadrul preturilor, care au întârziat să introducă datele în sistem”, a spus Pavaloi.

Edilul orașului a sugerat ca cei care se fac vinovați de aceste întârzieri salariale să aibă la rândul lor salariul reținut timp de două zile.

loading...

Comments are closed.