Politică

Ion Ceban a vorbit despre viitorul său politic. Ce spune despre parlamentare și PSRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău, a vorbit în această seară despre viitorul său în politică. În timpul emisiunii Puterea a 4-a de la N4, Ceban a spus despre participarea sa la viitoarele alegeri parlamentare și PSRM.

Întrebat dacă va candida la următoarele alegeri parlamentare, edilul a răspuns că este concentrat pe rezolvarea problemele municipalității, așa cum este de când a fost ales în fruntea capitalei, și acest lucru vrea să-l facă în continuare. Ion Ceban susține că până în prezent nici nu a discutat subiectul despre includerea sa pe unele liste electorale, tema fiind irelevantă.

Edilul a mai răspuns că vrea să-și ducă până la capăt mandatul de primar, pentru ce a fost ales de către locutorii Chișinăului, iar în prezent nu are alte opțiuni și nici viziuni să facă alte lucruri.

“Vreau ca municipiul Chișinău să devină o capitală adevărată, mult mai bună, mai confortabilă pentru fiecare, și depun efort în fiecare zi în această privință”, a declarat Ceban.

Ceban exclude și orice activitate politică până la finalul mandatului de primar general al Chișinăului.

Ce ține de PSRM și Igor Dodon, edilul susține că nu a uitat de echipă și că este în relații bune cu Igor Dodon.

Amintim că Ion Ceban și-a suspendat calitatea de membru al PSRM, după alegerea sa în fruntea capitalei, ținându-se de promisiunea făcută în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale.

loading...

Comments are closed.