Ion Ceban amenință cu demisii la Apă-Canal: “Din urma dvs. rămâne totul ca după război”

În curțile de bloc și pe unele străzi în capitală situația e ca după război, constată Ion Ceban în urma unor inspectări în teren, pe care le-a făcut în weekend, transmite Telegraph.md, cu referire la Today.md

„Eu ieri am avut o jumătate de zi liberă, dar și în această jumătate de zi liberă am mers cu familia în câteva locuri în sectorul Rîșcani. La suprafață, pe bulevardul Moscovei era curat, dacă intrăm în curțele blocurilor de locuit este spre mare regret murdar. Același lucru l-am sesizat și în sectorul Buiucani. De săptămâna viitoare voi trece eu personal, aleatoriu, prin mai multe curți din toate sectoarele și voi vedea cum găsesc curțile. Ce am văzut ieri în sectorul Rîșcani, voi penaliza și toate argumente nu țin. Referitor la gunoiul menajer nu ține. Prin unele curți erau tomberoanele pline. Despe asta vorbim de mult timp. Ceban a solicitat să fie creat un grup de lucru, care va monitoriza cum este strân gunoiul”, spune primarul.

Ion Ceban a vorbit în ședința de dimineață de la Primărie și despre gropile din capitală, lăsate de Apă-Canal, în urma lucrărilor efectuate.

„Domnul Lichii, astupați gropile și liniile tăiate după ce schimbați trubele, eu nu știu când veți face, dar din urma dvs rămâne totul ca după război. Cel mai grav este, că astfel de situații este în tot orașul.

Iată de curând ați săpat pe str. Pîrcălab cu 31. August. Eu să fiu în locul conducătorilor, aș da peste mâini la acei specialiști care au acoperit acel șanț cu pietriș. E doamne ferește.
Eu vă rog să ieșiți în teren.

Noi și așa avem străzi nu bune și curți de bloc, dar Apă canal, lasă chiar că canale după ei ȘI mult glod, deoarece punem pământ în gropi după care se prăbușesc. Termenii sunt expirați. Cine urmează să astupe aceste cheltuieli?”, a conchis Ceban.

Edilul a amenințat cu demisii dacă lucrurile din capitală nu se mișcă.

În localurile din capitală vor fi INTERZISE oficial mesele de sărbătoare și corporativele

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share